Hi leuk mens! Dit concept van Kadootjesboxen geven en kadootjes plannen is een onderdeel van wie ik ben. Al van jongs af aan hield ik ervan om mensen te verrassen. Mijn zussen konden met verjaardagen altijd rekenen op een kadootjespakket. Heerlijk vond ik het om op pad te gaan om voor iedereen leuke, originele en passende items te vinden.

Dit is nooit meer weggegaan, net als het plannen. Dit is iets wat in mij zit en als kind plande ik er al op los. Huiswerk, uitjes, tv-programma's... Het plannen van ongeveer alles vond en vind ik een feest. Je kunt álles doen wat je wilt, maar meestal is plannen dan wel handig. Ik hou ervan om dromen werkelijkheid te zien worden. Kadootjes Planner is hier 1 van.

 

     

Wees eens wat liever voor jezelf

Toen ik op een gegeven moment met een burn-out thuis zat, ontstond er ruimte. Ruimte voor mezelf en voor nieuwe dingen die meer bij me pasten. Zo ook het idee voor Kadootjes Planner. Ik wil vrouwen helpen om wat meer te plannen, zodat er meer ruimte in je hoofd en leven ontstaat. En ik wil dat we wat liever voor onszelf zijn. Jezelf en anderen verrassen met van die blije en handige items. Er is namelijk altijd iets te vieren en ook omdat het leuk is om een ander aandacht te geven. Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen, je gaat verhuizen, je gaat trouwen of er komt een mini-versie van jou of omdat je soms wel wat beterschapsaandacht kan gebruiken, een verjaardag, vriendschap of gewoon omdat het vrijdag is! Kadootjes geven is altijd fijn. 

Je bent bijzonder en geliefd

Ik kan je vertellen dat met een Kadootjesbox al menig vrouw zich heel bijzonder en heel geliefd heeft gevoeld. Ga maar na, iemand zoekt speciaal voor jou allemaal kadootjes uit, tikt een lieve tekst op een kaartje en dit alles komt in een mooi doosje naar je toe. Nietsvermoedend kom je thuis en ligt daar een Kadootjesbox. Waaahh, verrassing! Je doet het doosje open en het feestje is begonnen! Mooie papiertjes, een persoonlijke touch én kadootjes!

Je voelt je gezien! Dat vind ik zo gaaf.

Wanneer jij een Kadootjesbox samenstelt, of een maandbox bestelt of een abonnement geeft, mag ik daar een persoonlijk en blij pakketje van maken. Zodat jij of iemand anders weet 'Ik word gezien, ik ben waardevol, ik ben geliefd en ik ben oke zoals ik ben'. 

Mag ik je helpen?

Ik heb zin om je te helpen met wat meer rust in je hoofd, je te verrassen met een handig en leuk abonnement, je reminders te sturen om kadootjes in te plannen, maar eigenlijk vooral om je te herinneren aan het feit dat je even. niks. moet. En dat dit helemaal oké is en dat je nog steeds even fantastisch bent als je bepaalde ballen niet hooghoudt of zelfs wegschopt. Selfcare first ;-)

 

          

 

© 2017 - 2021 Kadootjes Planner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel