Navigatie

Hi leuk mens, 

Dit concept van verrassingsmomenten geven en kadootjes plannen is een onderdeel van wie ik ben. Al van jongs af aan hield ik ervan om mensen te verrassen, Mijn zussen konden altijd rekenen op een kadootjespakket wanneer ze jarig waren. Heerlijk vond ik het om op pad te gaan om voor iedereen leuke, originele en passende items te vinden. Dit is nooit meer weggegaan, net als het plannen. Dit is iets wat in mij zit en als kind plande ik er al op los. Huiswerk, uitjes, tv-programma's... Het plannen van ongeveer alles vond en vind ik een feest, Je kunt alles doen wat je wilt, maar plan het wel. Ik hou van visie, ik hou ervan om doelen te bereiken en ik hou er van om dromen werkelijkheid te zien worden. 

Toen ik op een gegeven moment met een burn-out thuis zat, ontstond er ruimte. Ruimte voor mezelf en voor nieuwe dingen die meer bij me pasten. Zo ook het idee voor Kadootjes Planner. Ik wil vrouwen helpen om wat meer te plannen, zodat er meer ruimte in je hoofd en leven ontstaat. En ik wil dat we wat liever voor onszelf zijn. Jezelf en anderen verrassen met van die blije en handige items. Er is namelijk altijd iets te vieren en ook omdat het leuk is om een ander aandacht te geven. Daarom ook de slogan; It's always time for a YAY! Of je nu voor het eerst op jezelf gaat wonen, je gaat verhuizen, je gaat trouwen of er komt een mini-versie van jou of omdat je soms wel wat beterschapsaandacht kan gebruiken, een verjaardag, vriendschap of gewoon omdat het vrijdag is!

Ik kan je vertellen dat met een verrassingsmoment al menig vrouw zich heel bijzonder en heel geliefd heeft gevoeld. Ga maar na, iemand zoekt speciaal voor jou allemaal kadootjes uit met een lieve tekst op een kaartje en dit alles komt in een vrolijk brievenbusdoosje naar je toe. Nietsvermoedend kom je thuis en op je deurmat of in je brievenbus ligt daar zo'n mooi brievenbusdoosje. Waaahh, verrassing! Je doet het doosje open en het feestje is begonnen! Mooie papiertjes, een persoonlijke touch door een aantal geheime dingen ;-)

Je voelt je gezien! Dat vind ik zo gaaf. Wanneer jij een verrassingsmoment samenstelt [voor een ander], mag ik daar een persoonlijk en blij pakketje van maken zodat jij of iemand anders weet 'Ik word gezien, ik ben waardevol, ik ben geliefd en ik ben oke zoals ik ben'.  

 Daarom noem ik het ook een verrassingsmoment. Het moment dat het brievenbusdoosje wordt opengemaakt, is  een moment waarop je verrast wordt door de passende kadootjes en die tekst op het leuke kaartje. Ikzelf voeg    natuurlijk ook nog het nodige toe, want ja mensen verrassen gaat verder dan alleen de bestelde producten. It's a  way of life!

 Poeh, dit klinkt misschien allemaal wel een beetje serieus. 'A way of life', maar als je me een beetje leert kennen  weet je dat ik lang niet altijd serieus ben, maar tegelijkertijd ook niet zomaar dingen doe. Overal zit wel echt een  visie, een droom, verlangen of passie achter met een doel. Daarnaast is het tegelijkertijd heel simpel; ik hou van  mensen, ik hou van verrassingen, ik plan er op los, ik wil mensen blij maken en laten groeien en bloeien. 

Oftewel Kadootjes Planner is ontstaan vanuit een passie om mensen blij te maken. Leuke items geven een lach. Een lach maakt blij. Leuke items onverwachts, creëren een verrassing. Plannen + kadootjes = verrassingsmomenten. I love it! ​

Veel plezier hier met online snoepen en het samenstellen van de leukste verrassingsmomenten! En bedenk, It's always time for a YAY!


Liefs, Akketien
info@kadootjesplanner.nl 

© 2017 - 2019 Kadootjes Planner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel