Navigatie

Deze voorwaarden zijn er voor jou, de koper van producten, en voor Kadootjes Planner. Dit schept duidelijkheid wanneer het nodig is. Wanneer je een bestelling plaatst bij Kadootjes Planner betekent dit dat je akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden, zoals hieronder beschreven. Hieronder zijn de meest voorkomende onderwerpen beschreven en wanneer een onderwerp actueel is tussen consument [koper] en Kadootjes Planner, dan pakken we deze voorwaarden erbij.

1.Privacyverklaring
Vanaf 25 mei 2018 is het door de AVG-wet verplicht om een uitgebreide privacyverklaring te hebben. Schrik niet, ik heb het zo duidelijk mogelijk proberen op te schrijven. Snap je iets niet, mail me gerust: info@kadootjesplanner.nl Het is voor mij vanzelfsprekend dat ik, Akketien Oosterwijk zorgvuldig omga met alle contactgegevens, de teksten voor de kaarten en overige gegevens van jouw als bezoeker en/of koper op www.kadootjesplanner.nl Je kunt rekenen op privacy bij het achterlaten van je gegevens. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over hoe ik hier mee omga.

1a. Verwerking gegevens via website
Bij een bestelling op www.kadootjesplanner.nl worden je gegevens verwerkt door mij, Akketien Oosterwijk, de eigenaar van Kadootjes Planner. De gegevens bevatten informatie die jij zelf in het bestelformulier invult. Ik gebruik je e-mailadres om je een betaal- en verzendbevestiging te sturen. En eventueel een betalingsherinnering of ik mail je omdat je bestelling nog niet juist is afgerond. Vervolgens gebruik jouw adres of die van de ontvanger om daar het pakketje naar toe te sturen. Je telefoonnummer gebruik ik in het uiterste geval van spoed of nood, wanneer er iets bijzonders aan de hand is met je bestelling. Als eerste probeer ik dit wanneer mogelijk via de e-mail op te lossen.

Jouw gegevens worden verwerkt in mijnwebwinkel.nl, de betalingen gaan via Mollie [je kiest zelf je bank en betalingswijze zoals iDeal]. Met mijnwebwinkel.nl heeft Kadootjes Planner een verwerkingsovereenkomst. Een verwerkersovereenkomst zorgt ervoor dat de derde partij, in dit geval mijnwebwinkel.nl , de persoonsgegevens niet voor eigen doelen mag verwerken.
Tevens worden websitegegevens van www.kadootjesplanner.nl geanalyseerd door Google Analytics. De bestellingen worden verzonden via PostNL.

1b. Verwerking gegevens nieuwsbrief
Heb jij je aangemeld voor de Verrassingsmail oftewel nieuwsbrief van Kadootjes Planner? Dan worden je gegevens enkel door mij verwerkt in het programma MailChimp. Je krijgt maximaal 1 x per maand een nieuwsbrief waarvoor ik het e-mailadres gebruik die jij hebt opgegeven bij je aanmelding.

1c. Bewaren gegevens
Je naam en e-mailadres blijven bewaard, zolang je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief/Verrassingsmail. Je gegevens na het doen van een bestelling worden bewaard totdat jezelf aangeeft dat je de gegevens niet meer bekend wil hebben bij Kadootjes Planner. De gegevens worden in het CMS van mijnwebwinkel.nl bewaard, zodat Kadootjes Planner het aantal bestellingen en de verkoop van artikelen kan bijhouden, zodat hier het assortiment en de voorraad op toegespitst kan worden.

1d. Rechten
Je hebt het recht:
- om jouw gegevens te laten verwijderen bij Kadootjes Planner.
- het corrigeren van gegevens wanneer deze niet kloppen of niet volledig zijn bij Kadootjes Planner.
- op inzage van de gegevens verzameld worden [dit kun je direct al zien bij het bestelformulier].
- op bezwaar maken tegen verwerking van jouw persoonsgegevens.
Maak je bezwaar, dan kun je niet overgaan tot de aankoop van de producten die je wilt bestellen.
- op dataportabiliteit. Dit betekent dat je aan Kadootjes Planner kunt vragen om jouw gegevens aan een andere partij over te dragen.
Voor bovenstaande rechten kun je mailen naar info@kadootjesplanner.nl

1e.Plichten
Wanneer je akkoord bent met de Algemene Voorwaarden, door het vinkje aan te zetten bij het bestelformulier bij ‘de Algemene Voorwaarden’ en je vervolgens de bestelling plaatst, dan mag ik je gegevens gebruiken om jouw bestelling te verwerken zoals bij punt 1a omschreven. Je gaat vanzelfsprekend daarnaast akkoord met de andere Algemene Voorwaarden.
1f. Klachtrecht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen. Dit kun je doen via de Autoriteit Persoonsgegevens. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl


2.Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van Kadootjes Planner en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen Kadootjes Planner en consument.
Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld. Indien dit redelijkerwijs niet mogelijk is, zal de ondernemer voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, aangeven op welke wijze de algemene voorwaarden bij de ondernemer zijn in te zien en dat zij op verzoek van de consument zo spoedig mogelijk kosteloos worden toegezonden.
Het accepteren van een aanbieding en/of het doen van een bestelling houdt in dat de koper de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt.

3. Prijs en betaling
Alle gehanteerde prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief bezorgkosten. De BTW en de bezorgkosten worden in het winkelmandje getoond. De betaling gaat via iDeal van Nederlandse banken, Sofortbanking of Bancontant van Belgische banken.

Wanneer de overeenkomst nog niet tot stand is gekomen is Kadootjes Planner bevoegd om prijzen, aanbiedingen en andere voorwaarden te wijzigingen. Er kunnen geen rechten ontleend worden door kopers aan prijzen en aanbiedingen uit verleden. Tevens binden kennelijke vergissingen of fouten in het aanbod Kadootjes Planner niet.

4. Producten
De producten worden met veel liefde uitgezocht of gemaakt. Kadootjes Planner doet haar uiterste best om alles zo werkelijkheidsgetrouw te presenteren. Door verschillende beeldscherminstellingen kan het zijn dat de kleuren van de producten iets afwijken van de werkelijkheid. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de afbeeldingen van producten op www.kadootjesplanner.nl of andere uitingen zoals social media.

5. Verzendkosten
De verzendkosten verschillen per bestelling. Dit hangt samen met het gewicht en grote van de producten. De minimale verzendkosten voor 2018 van verzending in Nederland zijn 3 euro [inclusief btw] en 5,08 euro [inclusief btw] naar België & Duitsland. Verstuur je naar een ander land? Mail naar info@kadootjesplanner

6. Levertijd
Kadootjes Planner levert de producten op de afgesproken datum, zoals opgegeven tijdens het bestelproces. De ontvangstdatum is ten minste twee dagen na het plaatsen van de bestelling! Indien geen datum is ingevoerd, is er een verzendtijd van 0-2 werkdagen.

7. Aansprakelijkheid
Kadootjes Planner is niet aansprakelijk voor de levertijden [vertragingen] en service die worden veroorzaakt door post en postbezorgers. Kadootjes Planner is niet aansprakelijk voor schade aan de producten, indirect of direct. Aansprakelijk is ook uitgesloten bij eventuele schade die voortkomt uit het gebruik van de producten.

8. Copyright
Het concept het plannen van kadootjes en het geven van verrassingsmoment is in eigendom van Kadootjes Planner. Evenals de tekst en afbeeldingen op de website www.kadootjesplanner.nl

9. Retourneren
Een besteld en ontvangen verrassingsmoment kun je niet retourneren.

10. Klachten - Is er iets mis?
De producten worden met veel liefde en zorg ingekocht of gemaakt en vervolgens in juiste staat ingepakt als verrassingsmoment in een brievenbusdoosje. Mocht er onverhoopt toch iets ernstigs mis zijn na het ontvangen van het verrassingsmoment in het brievenbusdoosje. Neem dan binnen 7 dagen contact op met Kadootjes Planner via info@kadootjesplanner.nl
Heb je een andere klacht met betrekking tot Kadootjes Planner of de producten? Stuur een mail naar info@kadootjesplanner.nl Kadootjes Planner neemt iedere klacht serieus en zal hier zorgvuldig mee omgaan en desgewenst een passende oplossing bieden.

11.Overmacht
Overmacht is een juridisch begrip dat een niet-toerekenbare onmogelijkheid aanduidt om een verplichting na te komen, waardoor de betreffende, Kadootjes Planner, van deze verplichting [algemene voorwaarden] bevrijd wordt. Kadootjes Planner is niet gebonden aan het nakomen van enige verplichting tot de koper, als Kadootjes Planner gehinderd wordt door gevolg van een omstandigheid die niet is te wijten aan schuld, en noch krachtens de wet, een rechtshandeling of in het verkeer geldende opvattingen voor de rekening van Kadootjes Planner komt. Wanneer er sprake is van overmacht bij Kadootjes Planner, tracht Kadootjes Planner de werkzaamheden over te dragen of stil te leggen.

Bedrijfsgegevens
Akketien Oosterwijk
Kadootjes Planner is een uitgave van inelkseizoen, tekst&creaties te Arnhem
Mail naar: info@kadootjesplanner.nl
KvK-nummer: 60813105
BTW-nummer: 107208283B01
Bankgegevens: NL 94 RABO 0182402304 t.n.v. inelkseizoen, tekst&creaties, Arnhem(Download de Algemene Voorwaarden als PDF bestand.)
© 2017 - 2018 Kadootjes Planner | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel